maanantai 26. helmikuuta 2018

10-vuotisvuosikokous


Tämä vuosi on Sieppojen juhlavuosi, koska klubimme perustettiin helmikuussa 2008. Kymmenes vuosi aloitettiin 26.2 pidetyllä vuosikokouksella ravintola Domissa yhdentoista Siepon voimin.

Kokous aloitettiin poikkeuksellisesti ensin ruokailulla. Tarjolla oli;

  • Vihersalaattia, Holvin vinaigrettea ja yrttikrutonkeja,Maalaisperunasalaattia, ilmakuivattua kinkkua ja parmesanmajoneesia 
  • Tomaatti-punasipuli-mozzarellasalaattia ja pestoa 
  • Tummassa oluessa haudutettua Roinilan Tilan possua, karamellisoitua sipulia ja perunagratiinia 
  • Suklaakakkua, marenkia ja lakritsikermaa
Mahat täynnä kävimme varsinaisen aiheen kimppuun. Kokous menikin varsin soljuvasti, mitä nyt kesällä järjestettävä happening aiheutti ajatusten vaihtoa. Klubimestari vaihtui kun Meri luovutti määräaikansa loputtua tehtävät Timolle.

Tästä sitten onkin Klubin hyvä jatkaa seuraavalle vuosikymmenelleen.

Kimmo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti